MENÜ

Honlap neve DB Szivattyú Tech Kft.
Minőségben a garancia

Szükségessége:

                             Hazánkban, a vezetékes víz minősége átlagosan jónak mondható, de a fogyasztóig eljutva, sok helyen, a vezetékrendszer elavultsága, szennyezettsége miatt, jelentősen romlik. Az önkormányzati intézmények jelentős többségében, a vezetékrendszer fém csőhálózattal van megoldva, így a csőhálózatból különböző szennyezőanyagok kerülnek a felhasznált vízbe. Másik jelentős tényező, a vízkő okozta probléma. Ezekre végleges megoldást nyújtanak, a vízkezelő berendezések, melyek minden szennyezőanyagot kiszűrnek a vízből.

 

Vízkezelés előnyei:

                                    1, Élettani hatása: Az ivóvíz biológiai tisztítását a települések vízszolgáltatói klórozással oldják meg. A klór azonban a vízben természetes módon jelen lévő vegyületekkel, szénhidrogén gázokkal, egészségre ártalmas vegyületeket képez, ami különböző megbetegedésekhez vezethet. Vízkezeléssel ezek a vegyületek, maradéktalanul kiszűrhetők.

                                    2, Energetikai hatás: A vízkőlerakódás jelentősen rontja a berendezések teljesítményét, növelve az energiafelhasználás mértékét. A berendezés használatával, jelentős mértékű energiát lehet megtakarítani.

                                   3, Költségcsökkentő tényező: A vízzel érintkező berendezések /kazán, bojler, szaniterek, mosó-mosogatógép, csővezeték, wc tartály, stb./ élettartama jelentősen megnő, javításra, esetleges cserére kevesebb összeget kell fordítani. Mosásnál, mosogatásnál, tisztálkodásnál 40-50%-ban csökken a vegyszerek felhasználása. Megszűnnek a csöpögő vízcsapok, folyó wc tartályok, így elkerülhető a felesleges vízpazarlás.

Asztali nézet